Powered By Blogger

lördag 20 augusti 2011

Film!


Hej allihopa!
Nu kommer som utlovat en film från konserten. Stycket jag spelar heter En rysk fantasi Nr.4 av Leo Portnoff. Jag blev väldigt nöjd med min prestation och jag hoppas att ni tycker att det är fint. Kommentera gärna och berätta vad ni tyckte! jag kommer sakna alla kompisarna som jag har fått på lägret men jag ska mejla och chatta med dom så ofta jag kan och så hoppas jag at dom kommer tillbaka nästa år!
Kram
Vera

2 kommentarer:

  1. Hej Vera! Verkligen roligt att höra och jag önskar jag hade fått vara där. Vilken klanf och vilket samspel med pianisten och vilken attack och vilket driv du hade - ett helt nytt stycke har vuxit fram under veckan. Förstår verkligen att du varit nöjd med Linda.
    Hälsningar från ett 30-gradigt Tyskland.
    Papps

    SvaraRadera
  2. Man tackar! Jag tycker verkligen att Linda har varit den bästa läraren av dom jag har haft på kursen och jag kommer säkert att önska henne nästa år. jag hoppas bara att jag kan hålla kvar den här klangen och att göra musik av styckena även när jag inte har Linda som hjälp. Jag visste inte att Tyskland var så varmt vid den här tiden på året!
    Kram
    Vera

    SvaraRadera