Powered By Blogger

söndag 25 juli 2010

Picasso!

Hej allihopa!
I går var jag på ett museum där de hade en Picasso utställning. Det var jättekul och det fanns jättefina och intressanta tavlor. Det fanns också en hel avdelning där det bara fanns målningar med hästar på och det passade ju mig väldigt bra. Vad gjorde ni i går och vad ska ni göra i dag?
Kram,
Vera

7 kommentarer:

  1. Vad kul det låter! Jag är i sommar stugan! Snart ska jag resa till Blekinge och hälsa på kompisar där! Men kan du kolla lite mer på min blogg jag har fråge sport där!
    vi ses!
    Hugo.

    SvaraRadera
  2. KAN DU KOLLA LITE MER PÅ MIN BLOGG SNÄLLA! JAG HAR GJORT FRÅGE SPORT!
    VI SES!
    HUGO.

    SvaraRadera
  3. Hej Vera kan du skiva lite mer! SNÄLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vi ses!
    Hugo.

    SvaraRadera
  4. Hej vera kan du kolla på min blogg1 Jag har gjort om där lite eller ja på min tåg blogg!
    Hoppas att du har det bar! Och vad gör du?
    VI SES!
    HUGO.

    SvaraRadera
  5. I två dagar har vi haft busväder. I går badade vi dock på morgonen. Det var 15 grader. Vi hoppade över i dag och hoppas på bättre väder i morgon. För övrigt har vi kollat golf hela dagen. Det var en spännande tävling, som svensken Rickard Johnsson vann på sista hålet.

    SvaraRadera
  6. Vera kan du uppdatera lite mer SNÄLLA! Och kolla lite mer på min blogg!
    VI SES!
    HUGO.

    SvaraRadera
  7. Till Hugo,
    Jag har varit inne på din blogg i går och jag är med i frågesporten där!!! Tack så jättemycket för att du kommenterar så ofta. jag ska försöka att göra detsamma på dina bloggar! Nu ska jag uppdatera min blogg.
    Kram,
    Vera

    SvaraRadera